Решението Меган Маркъл и принц Хари да се откажат от

...
Решението Меган Маркъл и принц Хари да се откажат от
Коментари Харесай

Британците скочиха на нож на Меган Маркъл заради отцепването на Хари

Решението Меган Маркъл и принц Хари да се откажат от купите си и да се отдръпват от английското кралско семейство провокира плевел яд измежду британците.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се отхвърлят да са част от кралския двор, с цел да може да споделят времето си сред Англия и Северна Америка, продължавайки да съблюдават уговорките си към Кралицата, стана ясно от тяхно изказване. В него също по този начин се отбелязва, че двойката ще работи "за своята финансова самостоятелност ".

Бомба! Хари и Меган се отхвърлиха да са част от кралското семейство
Това решение провокира мощен яд измежду английските данъкоплатци, които дефинираха обявлението като "откачено " и "разочароващ процес на събитията ".

Гневен британец написа: "Когато станете финансово самостоятелни, можете да дарите 2.4 милиона на бездомните в тази страна. Толкова сруваше ремонта на имението Frogmore Cottage - може би трябваше първо да помислите за това, преди да почвате ремонта ".

Друг му приглася: "Честно казано веселя се, че повече няма да слушаме вашето циврене. Ходете си и си живейте живота, както си желаете, тъй като сегашният, явно, не ви изнася ".

Британският кралски двор желае да потъне вдън земя от позор поради Меган Маркъл

Кралското семейство, в това число Меган и Хари, са спонсорирани от работещите дами и мъже на Англия, които си заплащат налозите.
От 2018 година насам, когато двойката разгласи годежа си, Меган и Хари непрекъснато са употребявали парите на английските данъкоплатци за поправки в Frogmore Cottage и за приказната си женитба, която излезе на хазната 32 милиона английски лири.

Поддръжниците на монархията, както наподобява, са изпаднали в смут от това решение. "Голям почитател съм на кралското семейство и това ме разочарова доста ", написа един от тях. "Сега ще си върнем ли парите за сватбата? ", пита втори.

Бомбастичното решение на Меган и Хари последва месеци на клюки, съгласно които двойката не може да се понася с другата кралска двойка - принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Изключително авторитетният водещ на "Добро утро, Англия " Пиърс Морган на собствен ред изсипа огън и жулел върху главата на Меган, казвайки, че единствено тя е отговорна за това, принц Хари да се отдели от кралското семейство.

Според Пиърс Меган е движещата мощ зад решението на двойката, като напомня в какво неприятно положение е личната рода на Маркъл.
"Хората непрекъснато ме корят, че аз подлагам на критика прекалено много Меган Маркъл - само че тя е изоставила своето семейство, изостави татко си, множеството от старите си другари, отдели Хари от Уилям и в този момент желае да го раздели с кралското семейство. Повече няма какво да кажа ", написа той в Туитър.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР