Решението днес беше финалът на един процес от няколко етапа.

...
Решението днес беше финалът на един процес от няколко етапа.
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: Решението днес беше финалът на един процес

Решението през днешния ден беше финалът на един развой от няколко стадия.

Това съобщи началникът на кабинета на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, Румяна Бъчаварова във връзка на решението да не гоним съветски дипломати.

В предаването Панорама по Българска национална телевизия тя съобщи, че още в четвъртък е станало ясно, че английската страна не може да даде цялостни гаранции, с които да обоснове виновността на Русия. Тяхната дефиниция беше с "висока степен на възможност, " уточни тя.

Решихме позицията ни да бъде балансира, сподели Бъчварова. България даде знак на Русия като извика посланика на Русия. Българската страна упорства да се изяснят всички обсноятелства, изясни тя.

По думите й нашата позиция върви по логиката на кардиналната преценка на обстановката.

Всички чакат спомагателни обстоятелства по това следствие, сподели тя.

На срещата във Варна всички останаха удовлетворени, започнаха доалог по един открит метод, разяснява още Бъчварова.

Този, който е подготвен да търси решения, е мощният политик и този, който е подготвен да преценя дребните разлики от огромните същностни проблеми също има извънредно скъпи политически качества.
Средната позиция е точка на равновесие, която доста мъчно се намира в политиката. Към момента съумяваме тъкмо това да създадем, сподели Румяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 година в град Шипка. Завършила... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР