Решението да се отиде на избори е на , това

...
Решението да се отиде на избори е на , това
Коментари Харесай

Доц. Смилов: Решението да се отиде на избори е на ГЕРБ

Решението да се отиде на избори е на, това е несъмнено.

Това сподели пред БНР политологът и учител в СУ " Св. Климент Охридски " доцент Даниел Смилов, програмен шеф на Центъра за демократични тактики.

По думите му отиваме на избори, тъй като счита, че ще има по-добри резултати и ще бъде в по-добра преговорна позиция, само че доста постоянно такива прогнози са се оказвали неверни. " Две версии имам - едната е, че още от начало са се целили в избори, само че са изчаквали комфортната дата, с цел да се 2 в 1 или вероятно парламентарните да са след европейските, а другата е, че са се колебаели прекомерно дълго дали да ръководят още с ПП-ДБ, или да отиват на избори ", разяснява той. 

Според него по-добрият вид ще е предварителните парламентарни избори да са 2 в 1 с европейските на 9 юни. " и не горят от предпочитание да се захванат с промени в законите за правосъдната власт и със съответните назначения ", посочи доцент Смилов и посочи, че при липса на съглашение и държавно управление тези промени се отсрочват.  

" и работят компактно дружно. Делян Пеевски говореше през устата на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и екипа на, даже когато самичък не се изказваше. Тази симбиоза е доста мощна. защитаваше добре ползите и на във всичко, което се случваше. Не се сещам в последните 9 месеца да е имало тематика, по която позициите на тези две партии са се разминавали ", разяснява още политологът.

Той не изключва опцията от влизане в серпантина от предварителни избори. " Целият спектакъл, който се разигра, няма да бъде от изгода на евроатлантическите партии. Ще има известна ерозия. Това ще даде опция на партиите като " Възраждане " мощно да активизират електоратите си. Не чакам обаче чак толкоз огромно разбъркване, че да не може да се сътвори ново проевропейско и проатлантическо държавно управление. Струва ми се, че след това, което се случи, ПП-ДБ мъчно ще влязат още веднъж във взаимоотношение с ", приключи доцент Смилов. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР