Решението да не влизаме в коалиция с ГЕРБ и да

...
Решението да не влизаме в коалиция с ГЕРБ и да
Коментари Харесай

Калина Константинова за предложението на Борисов: Това е опит за търсене на смокинов лист

Решението да не влизаме в коалиция с ГЕРБ и да бъдем градивна съпротива не би трябвало да бъде изненада за никого. Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” Калина Константинова от „ Продължаваме промяната ”.

„ Ако сте наблюдавали доста деликатно методът, по който организирахме нашето ръководство и по-късно извършената от нас акция – не би трябвало да сте сюрпризирани. Изненадата идва от обстоятелството, че хората са привикнали след изборите политиците да трансформират позициите си, да се извърнат като палачинка и да създадат взаимни отстъпки, които гласоподавателите им не очаквали от тях. Ние имаме извънредно непрекъсната позиция, която няма по какъв начин да се отметнем от нея ”, безапелационна е тя.

Тя разяснява и „ подадената ръка ” към партиите от страна на Бойко Борисов. „ Това е опит за търсене на смокинов лист. Опит за заблуждение ние да се отметнем от думата си ”, уточни Константинова. И добави: „ Всичко, за което сме работили през последната една година – е против метода на ръководство на ГЕРБ през последните 12 години ”.

По думите ѝ от диалози с контактна група за съставяне на кабинет няма смисъл. " ГЕРБ би трябвало да поеме своята отговорност и да образува кабинет. Миналата година бяхме сложени в същата обстановка и успяхме да намерим пресечни точки и политики, които да ни оказват помощ да образуваме кабинет. Те са тези, които в обстановка на голям брой рецесии, събориха това държавно управление с несъгласие на съмнение ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР