Решението 4-3 на изцяло демократическия Върховен съд на щата Колорадо

...
Решението 4-3 на изцяло демократическия Върховен съд на щата Колорадо
Коментари Харесай

Отхвърлянето на Тръмп в Колорадо ще натрупа повече подкрепа от Републиканската партия, тъй като историята на Конфедерацията на демократите доказва лицемерие: Rove

Решението 4-3 на напълно демократическия Върховен съд на щата Колорадо отстранява някогашния президент Тръмп от изборите през 2024 година цитирането на клаузата за въстание на Четиринадесетата корекция единствено ще помогне на Тръмп да завоюва повече републиканска поддръжка, сподели някогашният консултант на Буш Карл Роув пред Fox News.

Роув допусна, че този ход ще бъде златна мина за набиране на средства за някогашния президент, като в същото време притегля републиканци, които може би към този момент поддържат или не поддържат кандидатурата на Тръмп.

„ Това служи за енергизиране на поддръжниците на Тръмп и за предоставяне на някогашния президент късмет да събере повече пари от хора, които ненадейно са ще се ядоса за това, което се случва “, сподели той в „ Историята “.

„ Това не наподобява почтено, не наподобява уместно. И отговорът ще бъде да подкараме президента – числата на някогашния президент. "

Бившият президент Доналд Тръмп ((Ellen Schmidt/Las Vegas Review-Journal/Tribune News Servi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР