Решение ще бъде взето в пленарна зала, където отхвърлената оферта

...
Решение ще бъде взето в пленарна зала, където отхвърлената оферта
Коментари Харесай

Бюджетната комисия не пререши казуса с плащанията на пътните фирми

Решение ще бъде взето в пленарна зала, където отхвърлената оферта ще бъде импортирана от депутатите Мария Капон и Пламен Данаилов Бюджетната комисия прекъсна за малко разискването на бюджета по предложение на депутата от " Коалиция за България " Георги Кадиев.
Пътните компании не одобряват предлагането на служебния финансов министър и не престават митингите. Ще реагираме ли и по какъв начин “, попита соцдепутатът. Както " 24 часа " заяви на специфична конференция протестиращите пътни компании отхвърлиха офертата на служебния финансов министър, утвърдена от бюджетна комисия. Предложението бе към част от договорите да бъдат подписани анекси, а разплащанията да станат на равни вноски за 5 година За задачата, комисията утвърди спомагателни 200 млн. лева  „ Това са опциите, които можем да заложим в тазгодишния бюджет. Ако желаете можем да заложим да се платят следващата година 1милиард лв. и да не се правят никакви спомагателни строителни действия през цялата година “, обясни  обстановката Асен Василев.
Депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев предложи решението за заплащанията на строителните компании да бъде позволено напряко в зала, като „ припознато “ предложение от комисията. Преди гласуването му би трябвало да се създадат информации за правда на договорите, трябват и други информации, стимулира се Цонев. Така, окончателното решение остава да бъде взето в пленарна зала. Там то ще влезе като " припознато " с вносители Мария Капон от " Изправи се БГ. Ние идваме " и Пламен Данаилов от " ИТН ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР