Решение на съда в МиланоДамян Добрев пребил 92-годишната с буркан

...
Решение на съда в МиланоДамян Добрев пребил 92-годишната с буркан
Коментари Харесай

18 г. затвор за българин, погубил баба италианка

Решение на съда в Милано
Дамян Добрев пребил 92-годишната с буркан поради пари

Старицата го гледала като собствен внук

Българинът Дамян Добрев (23 г.) ще лежи 18 години в пандиза за убийството на 92-годишна жена, реши съдът в Милано. Престъплението бе осъществено на 5 януари м. година Трупът на 92-годишната Карла Боси бе открит в жилището си в Ронкето деле Рене до Милано. Смъртта е настъпила от доста удари по главата с буркан от мармалад, открили криминалисти.

Дамян Добрев бил съвсем отгледан от жертвата и сина є. Той бил от покрайнините на Плевен. Бедността го тласнала да замине в Италия, където се срещнал със сина на убитата баба. Българинът се занимавал с поддръжка на парцела, като за това получавал издръжка и заслон. Местни хора го разказват като съвсем осиновен внук на старицата.

След ареста му, младият мъж признал, че до убийството се стигнало, откакто желал пари от старата жена.

“Казах ѝ: “Здравей, бабо! Ще ми дадеш ли 10-15 евро. Тя не ми отговори и аз изгубих надзор. После взех пари и отидох в една дискотека, където изхарчих парите с момичета”, разказал Дамян пред прокурор, писаха италианските медии.

Той удрял бабата с буркан с мармалад по главата. След това ѝ завързал китките с парче плат, покрил лицето ѝ с забрадка и почнал да влачи тялото на дамата из къщата. После взел 200 евро и бижута и отишъл в заведение.

Тялото на старицата било намерено на идната заран от служителка в къща за селски туризъм. При огледи управляващите бързо влезнали в следите на българина. Сред движимостите му били открити бижута от жертвата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР