Решение на Районния съд в ПловдивДвамата признаха вината сиПо 6

...
Решение на Районния съд в ПловдивДвамата признаха вината сиПо 6
Коментари Харесай

Условни присъди за мъжка любов на националния празник

Решение на Районния съд в Пловдив
Двамата признаха виновността си

По 6 месеца условна присъда получиха двама мъже, направили сексуален акт на обществено място в Пловдив точно на националния празник 3 март. Решението е на Районния съд в Пловдив, който утвърди съглашението след признание на виновността. То е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Обществото бе скандализирано, откакто Мустафа Хаджъ и Петър Спасов се напили и правили секс пред очите на възмутени минувачи в парк до някогашния магазин “Молдавия ” в града под тепетата предходната година. Тийнейджъри, които били наоколо, почнали да ги замерят с камъни, с цел да ги разделят, само че не съумели.

Междувременно по алеята предходна жена-магистрат, която незабавно се обадила на 112. Полицаи арестували любовниците. Пробата, направена на пасивния участник, отчела над 4 промила алкохол, а тази на дейния - над 2 промила. Според прокуратурата дейностите им се отличавали с извънреден цинизъм и ги правили на обществено място пред голям брой хора, в това число и деца.

Докато следствието течеше един от любовниците, който е от турски генезис, избяга и се укриваше в Турция. Хаджъ се яви през днешния ден в правосъдната зала за присъдата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР