Решение на Апелативния съд в СофияСърбинът е в неизвестност от

...
Решение на Апелативния съд в СофияСърбинът е в неизвестност от
Коментари Харесай

Искат арест за член на Земунския клан

Решение на Апелативния съд в София
Сърбинът е в неопределеност от 2021 година

Апелативният съд в София удостовери решението на Софийски градски съд, с което е позволено издаването на Европейска заповед за арест на Жарко Момчилович, търсен като началник на тайфа за разпространяване на опиати. Според магистратите имало обосновано съмнение, че сърбинът е направил закононарушението, за което е упрекнат и се укрива от управляващите повече от две години. Определението на апелативния съд е дефинитивно.

Жарко Момчилович, считан за член на сръбския Земунски клан, бе хванат от българските управляващи през февруари 2021 година за наркотрафик от Турция през България и Сърбия за Съединени американски щати. Заедно с него бях задържани негов съотечественик и трима българи. През юни 2022 година нашенците бяха наказани на затвор от закрития спецсъд. Жарко Момчилович пък изчезна безследно през април 2021 година откакто съдът го пусна под “домашен арест ”, защото се оплаквал от аневризма на възходящата част на аортата.

Сънародникът му Дариан също е в неопределеност. Жарко Момчилович живее в България от доста години. През 2007 година той оживял, откакто бе прострелян при атентат в столичния кв. “Белите брези ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР