Решен баща търси донор на бъбрек за сина си, след

...
Решен баща търси донор на бъбрек за сина си, след
Коментари Харесай

Баща герой, който дари бъбрек на сина си, сега търси някой, който да спаси най-младия му

Решен татко търси донор на бъбрек за сина си, откакто беше изключен заради това, че към този момент е дал подобен на най-голямото си дете.

Камил Хмиелески от Бридженд, Уелс, и фамилията му са изправени пред бурни няколко години, откакто синът им Габриел, който в този момент е на 12 години, имаше бъбречна непълнота преди две години. Той съумя да получи бъбрек от татко си, което лиши шест месеца.

Бащата в началото се съмняваше дали ще може да направи същото за сина си Алекс, 10, който сега е в края на етап на бъбречно заболяване и е изправен пред ужасяващо очакване от март. Майката на Алекс, Катаржина, която се надяваше да подари своя лична, получи опустошителната вест, че няма да може, тъй като има камъни в бъбреците.

Алекс е роден с рядко генетично заболяване, наречено синдром на Жубер и изчезнали хромозоми, което значи, че фамилията е знаело, че това време ще пристигна, само че не са знаели по кое време, оповестява Wales Live. Този ден пристигна предходната година. Имайки поради какво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР