Решаващ ден за бъдещето на Барселона и предстоящите избори, които

...
Решаващ ден за бъдещето на Барселона и предстоящите избори, които
Коментари Харесай

Решаващ ден за Барселона

Решаващ ден за бъдещето на Барселона и идните избори, които би трябвало да начертаят посоката на развиване на клуба за идващите няколко години. Каталунците са в сложна финансова обстановка и би трябвало да се вземат бързи ограничения, с цел да бъде нормализирана обстановката, а претендентите към този момент предсавиха част от вижданията си. Тази заран трима от тях получиха дефинитивно зелена светлина и ще бъдат формалните кандидати за президент на една от емблемите на самостоятелната испанска област.

Жоан Лапорта показа най-вече подписи в своя поддръжка, а точно 10 271 подписа, от които към този момент 9 625 са валидирани, Виктор Фонт подаде своите 4 713, 4 431 валидирани до този миг и Тони Фрейша с 2 822, 2 634 към този момент минали инспекция, като на всеки участник в конкуренцията бяха нужни най-малко 2 257, с цел да може да се включи в процеса.

Представители на Барселона, както и тримата кандидати ще се срещнат довечера с министъра на опазването на здравето и ще би трябвало да вземат решение дали изборите могат да бъдат извършени по проект на 24 януари, за което няколко пъти се изрече в поддръжка Жоан Лапорта или да бъдат отсрочени за някакъв период. За момента епидемиологичната конюнктура в страната остава нестабилна, а ограниченията в Каталуния бяха удължени до 25 януари. Все отново последното решение ще бъде взето от хората в клуба, удостовери здравният министър Алба Вергес.

“Сценариите са едни и същи, епидемиологичната обстановка не се е трансформирала изключително и надали ще се промени. От Барселона ще би трябвало да вземат решение,” изясни в резюме обстановката Вергес.

В неделя каталунците ще би трябвало да се изправят против Атлетик Билбао във финала за Суперкупата на страната.
Ла Лига 19 кръг, сряда 16 декември  Барселона 2:1краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР