Решаването на кризата в Украйна няма да стане с повече

...
Решаването на кризата в Украйна няма да стане с повече
Коментари Харесай

Радев коментира базите на НАТО у нас и кризата с Украйна

Решаването на рецесията в Украйна няма да стане с повече оръжие, а с разговор и повече дипломация. Никой не е желал нищо от България, всевъзможни спекулации са непотребни. Това сподели президентът Румен Радев , който взе участие в ритуала по освещаването на бойните флагове на Богоявление.

Към момента няма потребност от нищо, няма ескалация на тази рецесия, да отчитаме моментното положение, прикани Радев на въпрос за възможното разполагане на военни бази на НАТО.

Държавният глава още веднъж акцентира, че интеграцията на РСМ зависи от самостоятелното осъществяване на критериите за участие. България продължава да бъде открита за разговор, имам вяра, че всички обещания, задължения, ще бъдат изпълнени, с цел да се форсира процесът, уточни Радев и приветства намаренията на държавното управление за активизиране на разговора.

Той е уверен още, че конституционните гаранции за правата на българите в РСМ, преустановяване на езика на омразата и на процесите на дебългаризация единствено ще спомогнат да се форсира процесът.

Президентът Румен Радев поздрави военнослужещите и им пожела благополучие и триумфи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР