Решаването как ще се казва детето ви е специално решение

...
Решаването как ще се казва детето ви е специално решение
Коментари Харесай

`Не искам бебето ми да носи остарялото име на покойния ми баща - майка ми е бясна`

Решаването по какъв начин ще се споделя детето ви е особено решение за родителите, само че една бъдеща майка провокира гнева на личната си майка, откакто разкри името на неродения си наследник. Разстроената щерка беше изпълнена с неспокойствие, откакто разбра, че чака първото си бебе.

Тя призна, че е от вида хора, които са мислили по какъв начин да нарекат детето си, откогато самата тя е била дребна. Откакто откри скорошната й бременност, тя и брачният партньор й бързо избраха име и възнамеряваха да го пазят в загадка от всички останали.

Жената под псевдонима „ Moniker Mayhem “ сподели на мъката на Daily Mail пред вуйна си Джейн Грийн: „ Когато разбрах, че чакам момче, брачният партньор ми разиска всяко от нашите желани имена и се спря на нашият съвършен избор много бързо.

„ Всъщност не сме го споделяли с никого, тъй като не желаеме никакви преценки или отзиви да повлияят на избора ни, когато и двамата сме толкоз удовлетворени от него. Но майка ми безмилостно ме притискаше да го споделя с нея тъй че най-сетне, мис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР