Репутацията на Рафаел Варан като един от най-добрите защитници в

...
Репутацията на Рафаел Варан като един от най-добрите защитници в
Коментари Харесай

Кроос: Варан е бърз и не можеш да го победиш във въздуха

Репутацията на Рафаел Варан като един от най-хубавите бранители в света бе изкована след 10 години престой на " Сантяго Бернабеу ", а и стана международен първенец и четирикратен победител в Шампионската лига. 29-годишният футболист отпътува за Манчестър Юнайтед през лятото на 2021 година, само че на Мондиала в Катар бранителят още веднъж демонстрира най-хубавия си футбол.

" Невероятно бърз е. Наистина един от най-бързите съотборници, даже бих споделил. Той е в действителност необикновен. Не съм виждал някой да бяга повече от него от самото начало тук. Той беше солидна опора за нас дружно със (Серхио) Рамос в в действителност най-големите ни години. Той свърши изключителна работа и в действителност притежава всички качества. Не прави чудеса с топката начело, само че е извънредно неуместен бранител, против който да се играе. Не можете да го успехите във въздуха, както споделих, той е необикновено бърз, не можете да му избягате. Добър човек ", показа Тони Кроос за своя някогашен съотборник в Реал Мадрид.

Варан се опасяваше, че ще пропусне Световното състезание през 2022 година на един стадий, поради злополучна травма, получена против Челси през октомври, само че въпреки всичко съумя да се възвърне в точния момент.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР