Репутаторът от Южен Бронкс Ричи Торес (D-NY) призова Goldman Sachs

...
Репутаторът от Южен Бронкс Ричи Торес (D-NY) призова Goldman Sachs
Коментари Харесай

Goldman Sachs призова да прекъсне връзките си с антиизраелската „комунистическа“ организация заради „нацистката реторика“ на лидера

Репутаторът от Южен Бронкс Ричи Торес (D-NY) прикани Goldman Sachs да прекъсне връзките си с пропалестинска организация поради това, че неговият изпълнителен шеф е заловен да бълва „ нацистка изразителност “ във към този момент вирусно видео.

Торес прикани филантропичния фонд на Goldman Sachs за даряването на „ милиони “ на Народния конгрес (TPF) в мощно дефинирано писмо до президента на финансите Кари Дай, получено от The Post.

Изпълнителният шеф на TPF, Маноло Де Лос Сантос, беше хванат да приканва за „ този финален удар за заличаване на Израел “ по време на нещо, което наподобява е събитие в Ню Йорк.

„ Когато най-сетне нанесем този финален удар, с цел да унищожим Израел, когато страната Израел най-сетне бъде унищожена и изтрита от историята, това ще бъде най-важният удар, който можем да нанесем за унищожаването на капитализма и империализма през целия ни живот “, Де Лос Сантос сподели пред аплодиращата навалица.

Торес изрази омерзение от „ геноцидния темперамент “ на речта и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР