Републиката и народа станаха обект на брутална терористична атака, заяви

...
Републиката и народа станаха обект на брутална терористична атака, заяви
Коментари Харесай

Курц: Това не е война между християни и мюсюлмани, врагът е ислямисткият терор

„ Републиката и народа станаха обект на брутална терористична офанзива ”, съобщи канцлерът на Австрияв особено послание към нацията.
Той заяви, че по време на атентата във Виена нощес бяха убити невъзмутимо четири цивилни лица. По време на нападението беше прострелян служител на реда. Други 14 индивида бяха ранени, някои от които тежко.
 Австрийска медия: Атентатът във Виена има северномакедонска връзка Австрийска медия: Атентатът във Виена има северномакедонска връзка
Един от причинителите на снощните набези във Виена е с генезис от Северна Македония, написа австрийският уебсайт " Oе24 ". В обявата...
Атаката беше ориентирана против всички нас – това беше офанзива против свободното ни общество ”, сподели Курц. Той предизвести, че Австрия ще отбрани своите полезности, „ а всички, които имат нещо общо със срамния акт, ще бъдат преследвани от закона ”.
„ В същото време не би трябвало да падаме в клопката на терористите. Врагът – ислямисткият гнет, желае да раздели обществото ни . Но ние няма да дадем опция на тази ненавист да се разпростре. Нашите врагове не са членовете на една религиозна общественост, а терористите. Това не е война сред християни и мюсюлмали, нито сред австрийци и мигранти ”, съобщи канцлерът, представен от БГНЕС.
Той благодари на силите за сигурност и „ на другите хора, които с помощта на смелостта си избавиха човешки животи ”. Борбата против тероризма и ислямизма в този момент би трябвало да се води дружно с интернационалните сътрудници.
„ Ние в никакъв случай няма да забравим жертвите на вчерашния атентат и ще пазиме своите полезности ”, съобщи Курц в края на речта си.
 Препоръки на Министерство на външните работи към българските жители във Виена Препоръки на Министерство на външните работи към българските жители във Виена
Във връзка с терористичния акт във Виена Министерството на външните работи предлага на българските жители, пребиваващи в австрийска...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР