Републиканците в съдебната комисия на Сената претърпяха пълен срив в

...
Републиканците в съдебната комисия на Сената претърпяха пълен срив в
Коментари Харесай

Републиканската партия се стопява, тъй като Дик Дърбин използва тактиката си за издигане на съдиите на Байдън

Републиканците в правосъдната комисия на Сената претърпяха цялостен срив в четвъртък, откакто ръководителят Дик Дърбин (D-Ill.) организира гласоподаване по два от решенията на президента Джо Байдън правосъдни номинации, без да разрешава спор по тях, заявявайки, че просто следва „ новия казус “, открит от републиканците, когато те направиха същото на демократите два пъти.

Дърбин наподобява изцяло заслепи републиканците, като мина напряко към гласовете за двама номинирани за Окръжен съд на Съединени американски щати, Мустафа Касубхай и Юми Лий, без да отваря думата за полемики по тях. И двамата претенденти имаха две предходни чувания и бяха обсъждани. Но нормално групата към момента ще даде опция за повече полемики в чуването им за удостоверение.

Не в четвъртък. Дърбин мина напряко към гласуването им, като сподели, че сенаторите към този момент имат два шанса да обсъдят своите номинации. И реакциите на Републиканската партия минаха от комплициране през яд до типовете високооктанови експлоадирания, познати н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР