Републиканците в Камарата на републиканците в сряда осъдиха президента на

...
Републиканците в Камарата на републиканците в сряда осъдиха президента на
Коментари Харесай

Републиканците в Камарата на републиканците осъдиха президента на Колумбия заради наемането на работа на професор, който нарече атаката на Хамас от 7 октомври „страхотна“

Републиканците в Камарата на републиканците в сряда осъдиха президента на Колумбийския университет доктор Немат „ Минуш “ Шафик по отношение на наемането на професор който означи офанзивите на Хамас от 7 октомври като „ страхотни “.

По време на чуването на House Education and Workforce за разискване на антисемитизма в кампуса на Колумбия, представителят Тим ​​Уолбърг, R-Mich., осъди това, което той назова „ перверзни “ изказвания на титуляр в Колумбия професор Джоузеф Масад, който е посочен като ръководител на Комитета за научен обзор на Училището по изкуства и науки.

След 7 октомври Масад написа публикация, възхваляваща „ новаторската палестинска опозиция “ и бойците на Хамас за нападението над Израел и възхвалява избиването на близо 1200 евреи от Хамас. Той разказа терористичната офанзива против Южен Израел като " страхотна ", " удивителна ", " поразителна " и " невероятна ".

„ Професор Масад също по този начин е прочут с това, че назовава израелците, изтъквам, „ ж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР