Републиканците в Камарата на представителите отстраниха секретаря на вътрешната сигурност

...
Републиканците в Камарата на представителите отстраниха секретаря на вътрешната сигурност
Коментари Харесай

Камарата на представителите отстрани министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас — организиране на сблъсък в Сената

Републиканците в Камарата на представителите отстраниха секретаря на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас във вторник, отменяйки несполучливия си избор за изключителния ход преди седмица — и организирайки борба в Демократическата следен от Сената.

Камарата гласоподава 214-213 за приемане на два члена за импийчмънт против основния граничен чиновник на президента Байдън по обвинявания в „ тенденциозен и последователен отвод да се съобрази “ с федералния имиграционен закон и неистина на Конгреса, че границата е „ сигурна “.

64-годишният Майоркас е едвам вторият чиновник на кабинета, който е импийчмънтнат след военния министър Уилям Белнап, който подаде оставка през 1876 година от администрацията на президента Улисес С. Грант часове преди Камарата на представителите публично да го упрекна в корупция.

Белкнап по-късно беше оневинен от Сената – излаз, който също е евентуален за Майоркас, като се има поради, че политически уязвимите демократи в Сената като Джон Тестър от Монтана отхвърлиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР