Републиканците разкрихаРепубликанците от двете камари на Конгреса публикуваха окончателния вариант

...
Републиканците разкрихаРепубликанците от двете камари на Конгреса публикуваха окончателния вариант
Коментари Харесай

Разкриха версия на данъчната реформа на Тръмп

Републиканците разкрихаРепубликанците от двете камари на Конгреса разгласиха окончателния вид на противоречивия законопроект за най-голямата данъчна промяна в страната от 30 година, оповестяват американски медии, съобщи Българска национална телевизия.В законопроекта са планувани огромни данъчни съкращения за междинната класа и бизнеса. окончателната версия на данъчната промяна на Тръмп.

Корпоративната данъчна ставка ще бъде понижена до 21% (от 1 януари 2018 г.) от актуалните 35% - най-голямото понижение в историята на Съединени американски щати.

Гласуването на проектозакона за 1,5 трилиона $ данъчни съкращенияще бъде гласуван през идната седмица и в случай че бъде прокаран, това ще е най-голямата данъчна промяна в Съединени американски щати от президентството на Роналд Рейгън.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който даде обещание да понижи налозите по време на предизборната акция, желае законопроектът да бъде подписан от него преди края на 2017 година, което ще е и най-голямата му промяна за първата година от мандата му.Според проучвания проектът ще усили недостига на страната през идващите 10 година с 1,45 трилиона $.

Републиканците в Камарата на представителите се надяват да дават законопроекта на бюрото на президента по Коледа.

По-рано Сенатът и Камарата на представителите утвърдиха разнообразни разновидности на проектозакона, само че идната седмица е планувано да гласоподават общата версия.Републиканците имат болшинство и в двете камари на Конгреса.

Демократическата партия е срещу промяната, защото ще облагодетелства единствено богатите в ущърб на междинната класа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР