Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами спря кампанията си и

...
Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами спря кампанията си и
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами прекратява кандидатурата си за президент след събранията в Айова

Републиканският претендент за президент Вивек Рамасвами спря акцията си и поддържа някогашния президент Тръмп, откакто не съумя на събранията в Айова в понеделник, удостовери Fox News Digital.

Рамасвами завоюва почти 8% поддръжка измежду участниците в фракцията, изоставайки както от губернатора на Флорида Рон ДеСантис, по този начин и от някогашния дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли, завършвайки на второ и трето място всеки с почти 20%, до момента в който Тръмп разруши оспорван caucus records, печелейки повече от 50% от гласовете.

Рамасвами, който влезе в конкуренцията през февруари предходната година с съвсем нулево разпознаваемо име, изпревари няколко известни републиканци, в това число някогашния губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, сенатора от Южна Каролина Тим Скот и някогашния вицепрезидент Майк Пенс.

Вивек Рамасвами разгласи, че стопира кандидатурата си за президент след резултатите от коказите в Айова в понеделник. (Мика Грийн/Блумбърг посредством Getty Images)

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР