Републиканският кандидат за президент Ники Хейли, която е изправена пред

...
Републиканският кандидат за президент Ники Хейли, която е изправена пред
Коментари Харесай

Ники Хейли твърди, че е била създадена от „завода“ на демократите, след като е била попитана какво е причинило Гражданската война

Републиканският претендент за президент Ники Хейли, която е изправена пред отрицателна реакция поради отговора си на въпрос за Гражданската война в Ню Хемпшир предизборно събитие, в четвъртък се твърди без доказателства, че питащият е евентуално демократическо „ растение “.

„ Ние знаем по кое време са там. Знаем какво вършат “, сподели Хейли по време на изявление за радио шоуто The Pulse of NH.

Хейли беше запитана какво е предизвикало Гражданската война от участник в кметството на Берлин, Ню Хемпшир, в сряда вечерта. Бившият губернатор на Южна Каролина след това си навлече рецензии както от републиканците, по този начин и от демократите за отговора си, в който не се загатва робството.

„ Искам да кажа, че мисля, че повода за Гражданската война беше главно по какъв начин върви държавното управление да бяга. Свободите и това, което хората могат и не могат да вършат ", отговори Хейли на събитието. Тя се опита да върне въпроса към присъстващия, който сподели, че избира да чуе нейния отговор.

Бившият губерн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР