Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп публикува в Truth Social

...
Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп публикува в Truth Social
Коментари Харесай

Избирателите свързват евентуален втори мандат на Тръмп с отмъщение

Републиканският претендент за президент Доналд Тръмп разгласява в Truth Social изследване, което по думите му демонстрира, че гласоподавателите най-често свързват потенциаления му втори президентски мандат с „ възмездие “.

Изправен пред десетки федерални обвинявания, доста от които са свързани с опитите му да не признае загубата си на изборите през 2020 година, Тръмп твърди, че самият той е жертва на акция за възмездие, проведена от Байдън и министерството на правораздаването.

По-рано през декември някогашните съветници на Тръмп Стив Банън и Каш Пател, които към момента са близки с някогашния президент, споделиха в подкаст, че Тръмп е „ изцяло сериозен “ по отношение на отмъщението против хипотетични врагове.

Самият Тръмп неведнъж се е заричал да отмъсти на политическите си съперници по време на възможен втори мандат.

В обява в обществените медии преди ден Тръмп показа резултатите от анкета, поръчана от " Дейли Мейл ", която изиска от гласоподавателите да назоват думата, която най-вече свързват с проектите на Тръмп за втори мандат.

Резултатите, показани под формата на облак от думи, демонстрират, че „ възмездие “ е най-популярният избор. " Власт ", " тирания ", " стопанска система " и " Америка " съставляват първите пет.

От екипа на Байдън към този момент няма коментар по тематиката.

Мениджърът на акцията на Байдън Джули Чавес Родригес разказа кандидатурата на Тръмп като опасност за демокрацията на 21 декември.

„ Той води акция за възмездие – и това е за сметка на американските свободи “, акцентира тя. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР