Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп и неговият вицепрезидент Джей

...
Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп и неговият вицепрезидент Джей
Коментари Харесай

Тръмп се обединява с Ванс, за да се опитат да променят щат, ориентиран към демократите

Републиканският претендент за президент Доналд Тръмп и неговият вицепрезидент Джей Ди Ванс събраха поддръжници в събота в щат, който не е подкрепил републикански претендент за Белия дом от 1972 година

Ралито в Сейнт Клауд, Минесота, беше замислено като знак за оптимизма на акцията по отношение на нейните вероятности в Средния запад, изключително когато президентът Джо Байдън показваше признаци на уязвимост преди решението си да напусне акцията.

Г-н Тръмп, който завоюва Мичиган и Уисконсин през 2016 година единствено с цел да ги загуби четири години по-късно, от ден на ден се концентрира върху Минесота като щат, в който би желал да сложи демократите в отбрана.

Митингът е хазарт, евентуално принуждаващ евентуалния претендент на Демократическата партия, вицепрезидента Камала Харис, и демократите да отделят запаси в положение, което другояче евентуално биха пренебрегнали.

Но също по този начин може да е рисковано за господин Тръмп да прекарва време тук-там, които може да се окажат налични с госпожа Харис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР