Републикански представители, които са против президента Доналд Тръмп, пускат Super

...
Републикански представители, които са против президента Доналд Тръмп, пускат Super
Коментари Харесай

Анти-Тръмп републиканци насърчават гласоподавателите на GOP да подкрепят Байдън

Републикански представители, които са срещу президента Доналд Тръмп , пускат Super PAC (Политическа комисия, която събира дарения от партийни членове и донори за финансиране на кампании), за да завоюват гласове от GOP за демократичния противник на Тръмп, някогашния вицепрезидент Джо Байдън .

Мат Боргес , създател на Right Side PAC, разяснява пред " Аксиос " в сряда, че неговата група ще се свърже с недоволните републикански гласоподаватели цифрово, по телефон и поща в решаващи щати, като Северна Каролина, Уисконсин и Мичиган .

Инициативата включва също Антъни Скарамучи , някогашният шеф по връзките на Белия дом, който служи единствено 10 дни преди да бъде отхвърлен.

Боргес съобщи, че той и неговите сътрудници гледат на идните избори като на " опция за рестартиране на нещата " в GOP , опасявайки се, че Тръмп " може да навреди на Републиканската партия и да бъде партия на малцинството за потомство " , в случай че бъде определен още веднъж.

" Ние не се опитваме да станем демократи ", добавя Боргес, потвърждавайки, че " в никакъв случай няма да извърши " интервенцията за Берни Сандърс и Елизабет Уорън, които бяха прогресивните противници на Байдън при демократите.

Байдън се показва като подобаващ избор за републиканците , заобикаляйки, когато го питат дали ще наложи несъгласие на законопроекта за универсално опазване на здравето и даже се заиграва с опцията да избере републикански сътрудник.

" Знаете ли, има някои в действителност почтени републиканци, които към момента са накъде там ", разяснява по-рано някогашният вицепрезидент пред гласоподавателите в края на декември. " Но тук е казусът измежду добре познатите: Те би трябвало да се засилват. "
 Байдън води с 13% на Тръмп
Байдън води с 13% на Тръмп

Американците са все по-критични към Тръмп
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР