Републиканецът Мази Пилип и демократът Том Суози спориха за абортите

...
Републиканецът Мази Пилип и демократът Том Суози спориха за абортите
Коментари Харесай

Мази Пилип и Том Суози се сблъскаха за абортите, границата по време на първия дебат в надпреварата за мястото на Джордж Сантос в Камарата на представителите 

Републиканецът Мази Пилип и демократът Том Суози спориха за абортите и граничната сигурност в четвъртък по време на първия си спор в конкуренцията за заменяне Джордж Сантос в Конгреса.

Предварително записаният спор в стила на кметството в четвъртък, проведен от News 12 Long Island, идва, когато новите социологически изследвания демонстрират, че Pilip и Suozzi са всъщност изравнени с по-малко от седмица преди специфичните избори на 13 февруари в Ню Йорк 3-ти конгресен окръг.

Пилип разгласи, че е „ за живота “ и ще се „ бори за правата на дамите “, което накара Суози да сложи под подозрение нейната позиция по отношение на аборта в пламенна полемика напред-назад.

„ Въпреки че съм майка на седем деца, мисля, че когато става въпрос за аборт, всяка жена би трябвало да има избор да вземе това решение “, сподели Пилип. „ Избрах да бъда майка на седем деца. Това беше моят избор. Няма да натрапвам личното си разбиране на нито една жена.

„ Следователно няма да поддържа национална забран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР