републиканец от Тексас, който се лекуваше от COVID-19, е починал,

...
републиканец от Тексас, който се лекуваше от COVID-19, е починал,
Коментари Харесай

Конгресмен републиканец почина от коронавирус

републиканец от Тексас, който се лекуваше от COVID-19, е умрял, оповестиха от кабинета му в понеделник. Това е първият настоящ законодател, изгубил живота си след борбата с ковид, написа БГНЕС.
67-годишният народен представител от Камарата на представителите Рон Райт, който също страдаше от рак през последните години, умря в неделя в болница в Далас, където той и брачната половинка му бяха отведени, откакто хванаха вируса.
 Пелоси желае да забрани думи, които не са полово неутрални, само че получи насмешки в обществените мрежи Пелоси желае да забрани думи, които не са полово неутрални, само че получи насмешки в обществените мрежи
Местоимения и думи, които не са полово неутрални, да отпаднат от приложимост в новия Конгрес на Съединените щати. Такова предложение е вне...
Смъртта му настава, откакто определеният за член на Камарата на представдителите Люк Летлоу загуби живота си на 29 декември заради заболяването, единствено дни преди 41-годишният републиканец да постави клетва. Райт разгласи на 21 януари, че е посочил позитивен тест за ковид, само че " изпитва незначителни признаци ".
„ Чувствам се добре и ще продължа да работя за хората от 6-ти регион от у дома тази седмица “, гласи тогавашното му изказване. Но положението му се утежни и през последните две седмици той и брачната половинка му Сюзън бяха приети в болница. Той е умрял със брачната половинка си до него, се споделя в изказване от кабинета му.
Конгресменката от Републиканската партия Лиз Чейни изрази съболезнованията си в изказване за своя „ другар и сътрудник “. „ Ангажиментът на Рон към работа на общесдтвото, неговата голяма работна нравственос и неговият ангажимент към консервативните полезности въодушевиха всички ни, “ написа тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР