Република Ирландия започна силно на старта си на Световното първенство

...
Република Ирландия започна силно на старта си на Световното първенство
Коментари Харесай

Република Ирландия, Италия и Австралия започнаха с победи участието си на Световната купа по ръгби във Франция

Република Ирландия стартира мощно на старта си на Световното състезание по ръгби във Франция, като се наложи над отбора на Румъния с 82:8. Така тимът завоюва и бонус точка за офанзивна игра.
Ирландците осъществиха 12 есета посредством Гибсън-Парк, Кийнън, Беирн (2), Аки (2), Херинг, О`Махони (2), Макарти и именития си капитан Джонатан Секстън (2). За 38-годишният Секстън това е присъединяване на четвърти Мондиал. Той към този момент има 1074 точки за отбора на Република Ирландия и е единствено на девет точки от върха на Ронан О`Гара. Тимът на Румъния преди този момент бе разкрил резултата посредством есен на Рупану.

Отборът на Италия се наложи с лекост над отбора на Намибия с 52:8. Италианците осъществиха седем есета против единствено едно на противника. Така тимът оглави класирането в Група А с точка задатък пред Франция поради офанзивната си игра. Намибия пък към момента няма победа на финала на Световно състезание макар седемте си участия.

В мач от Група C Австралия се наложи над отбора на Грузия с 35:13. Австралийците, които са двукратни международни първенци (1991 и 1999), осъществиха четири есета посредством Петая, Науакауитанасе и Доналдсън (2). За Грузия есе означи Иванишвили.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР