Република България наложи вето на началото на преговорите на Северна

...
Република България наложи вето на началото на преговорите на Северна
Коментари Харесай

Скопие: България направи безотговорна и тежка геостратегическа грешка

" Република България наложи несъгласие на началото на договарянията на Северна Македония с Европейския съюз и с това застана на пътя на нашата европейска интеграция ", се споделя с публично мнение на държавното управление на районен съд Македония. Оттам изрично заявяват, че Северна Македония " в никакъв случай няма да се откаже от правото на самоопределение на македонските жители ".
" не беше, не е и невероятно е да бъде предмет на договаряния. Македонският народ и македонският език са стълбовете на македонската еднаквост. Те идват от предишното, а в това време са стълбове на нашето европейско бъдеще ", продължава мнението на държавното управление. Изказва се страдание, че процесът на разширение на Европейски Съюз е спрян от България. " Става дума за неотговорна и тежка геостратегическа неточност ", счита македонското държавно управление и твърди, че страната е подготвена за началото на договарянията.
 Северна Македония ни се зъби, тъй като Сърбия подстрекава Северна Македония ни се зъби, тъй като Сърбия подстрекава
Караниците ни по исторически тематики с братята от Северна Македония явно няма да завършат с хепиенд. Поредното съвещание на експертнат...
Декларира се, че няма да разреши застой на вътрешните промени и ще ускори темпото, тъй като стратегическата цел е да се придвижи страната към Европейски Съюз и да построи европейските стандарти. " За нас няма различен път, няма друга опция. Македонското бъдеще е европейско ", приключва мнението на държавното управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР