Репрезентативни системи - сетивата чрез които обработваме информацията“ - това

...
Репрезентативни системи - сетивата чрез които обработваме информацията“ - това
Коментари Харесай

В Е-академия на 27 април: Сетивата чрез които обработваме информацията

„ Репрезентативни системи - сетивата посредством които обработваме информацията “ - това е тематиката на идното издание на , която има за цел да поддържа и въодушевява българските преподаватели в провокациите на специалността. Онлайн срещата, част от самодейността на издателство „ Клет България “ ще се организира на 27 април, четвъртък, от 17:30 часа в , а преподавател в нея за повторно ще бъде професионалният трейнър Даниела Илиева. Участието искащ може да резервира мястото си.

Всеки от присъстващите авансово може да направи тест за установяване на желаната от него репрезентативна система, линк към който има във формата за регистрация, а по време на срещата Даниела Илиева ще проучва резултатите. Тя ще даде скъпи препоръки и насоки на преподавателите по какъв начин да структурират връзката си към възпитаници, възприемащи информацията - образно, аудиално или кинестетично, по какъв начин да приказват на техния език и по какъв начин да се трансфорат в информационни „ хамелеони “.

„ Всеки човек има друго мислене, опит, полезности, убеждения, държание, дарба за учене, дарба за слушане, темперамент, желания, мнение. На базата на тези разлики, всеки от нас има желана репрезентативна система или желано осезание за разбиране на околния свят. По време на срещата ще дискутираме точно по какъв начин да поддържаме връзка сполучливо с другите видове хора. “ Така проф. доктор Даниела Илиева разяснява тематиката на идната Е-академия.

Тя е професионален трейнър – съветник по Бизнес етикет и интернационален протокол и сертифициран трейнър по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) и Коучинг, акредитирана от Международната НЛП Асоциация и от Европейския консул по менторство и коучинг. Тя е един друг професор, учител, управител и създател. Тя обича връзката откровено и непрекъснато изследва изменящия се свят на общуването във официална и неофициална среда.

Целта на самодейността е да поддържа учителите в ежедневните провокации, през които минават в работата си. От старта през 2020 година до момента, в 20 издания, известни персони споделят своя опит, а експерти от разнообразни области на логиката на психиката и връзката показват на учителите скъпи препоръки, потребни техники и образци за справяне с компликациите в специалността. Традиционно в онлайн срещите се включват сред 600 и 1200 педагози от цяла България, запазете мястото си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР