Репортерката на новините в Нова телевизия Ивомира Пехливанова изглежда доста

...
Репортерката на новините в Нова телевизия Ивомира Пехливанова изглежда доста
Коментари Харесай

Строга или разкрепостена? Красива репортерка от NOVA подлуди...

Репортерката на новините в Нова телевизия Ивомира Пехливанова наподобява много строга и консервативна на дребния екран. В обществените мрежи обаче 31-годишната русокоска от време на време разгласява много провокативни фотоси.



Колежки на новинарката от нюзрума я одумват, че евентуално си търси мъж, защото сърцето й от няколко месеца е свободно, написа „ Уикенд “.



Често сексапилната хубавица е в епицентъра на разнообразни събития – от отразяване на разрушителното земетресение в Измир до аления килим на премиите „ Оскар”. Миналата година видео клип на Ивомира от церемонията в Лос Анджелис провокира същински възторг в обществените мрежи. Известният артист Том Ханкс изненада нашенката в ефир.



„ Виждали ли сте някой доста прочут човек в близост?”, попита я Ханкс и самичък си отговори: „ Не? Нито един ли не е спрял пред вас?” В момента, в който обаче репортерката осъзна, че това не е някакъв нахалник, който желае да й провали живото включване, а световноизвестният артист, тя напряко онемя. „ Може ли да си направя една фотография с вас?”, попита го тя, а артистът й отвърна: „ Да, прибирам се след една минута”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР