Репортерката на На кафе Деси Цонева стяга втора сватба с

...
Репортерката на На кафе Деси Цонева стяга втора сватба с
Коментари Харесай

Деси Цонева готви втора сватба

Репортерката на " На кафе " Деси Цонева стяга втора женитба с бащата на щерка си Явор Стефанов. Двамата ще се венчаят в черква и ще създадат охолно празненство идната година като се заричат то да бъде паметно. Бъдещата младоженка ще си избере провокативна рокля, а самото празненство най-вероятно ще е в София. Деси и Явор подписаха брак на 7 юли, на който участваха единствено кумовете им - началник Манчев и най-хубавата другарка на булката, Марго, майка ѝ и синът на Деси, Янчо.

Кумовете и следващата година ще са същите, а шафери ще бъдат дребният Янчо и двете пораснали дъщери на Стефанов от предходния му брак. Разбира се, на празненството ще участва и дребната им дъщеричка Бианка-Димана, която се роди на 17 октомври. По традиция, Деси събра приятелки на погача на дребната.

" Дъщеря ми е тиха, кротка и блага! Бяла и добра! Носи името си почтено - Бианка. Иначе не спи доста през нощта. Но това са детайлности ", разкри Деси пред " Галерия ". За нейно страдание, тя не я кърми, защото получила проблем със задържане на млякото и нямало по какъв начин да продължи. Затова пък кърмила сина си 4 месеца. Този път нямала този шанс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР