Репортерка от Флорида привлече вниманието на зрителите в сряда, когато

...
Репортерка от Флорида привлече вниманието на зрителите в сряда, когато
Коментари Харесай

Репортерка сложи презерватив на микрофона, докато отразява буря ВИДЕО

Репортерка от Флорида притегли вниманието на феновете в сряда, когато презерватив, комплициран на микрофона й, проблясва на екрана по време на лъчение на вихър навън. 

Кайла Галер от NBC2 правила репортаж за урагана Иън от паркинг във Форт Майерс, Флорида, когато феновете бяха разсеяни от " защитното средство " за нейния микрофон.

„ NBC 2 практикува безвредни репортажи с микрофон по време на урагана Иън “, разяснява шеговито фен. „ NBC в действителност остави тази жена да държи микрофон, завит в презерватив, до лицето си “, прибавя различен. 

Галер бързо отбрани решението в своите истории в Instagram. 

„ Много хора питат какво има на микрофона ми “, споделя тя. Това е, което мислите, че е. Това е презерватив. Помага за отбрана на техниката. Не можете да намокрите тези микрофони. Има доста вятър и доста дъжд, тъй че би трябвало да създадем това, което би трябвало да създадем и това е да сложим презерватив на микрофона. ", споделя тя.



Колегата на Галер, Джеф Бутера от ABC7, по-късно показа фотография на микрофона на Галер от близко. Той туитна изображението дружно с надпис: Ние практикуваме безвредно отразяване на урагани.

" Няма по-добро средство за водоустойчивост на микрофон. Моят колежка зададе доста въпроси, ха-ха. Момент на лековерие в тази неприятна буря… ", прибавя той.

Забавният продан идва на фона на влошаващите се условия на западния бряг на Флорида, до момента в който ураганът Иън опустошава с рекордни ветрове със скорост над 160 км/ч.

С предизвестия за рискови ветрове, издадени за региона на Форт Майерс, специалистите предизвестяват жителите за талази над 5 метра.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР