Репортерът-синоптик на Нова телевизия Николай Василковски направи интересни разкрития за

...
Репортерът-синоптик на Нова телевизия Николай Василковски направи интересни разкрития за
Коментари Харесай

Василковски прати Гала до Етна. Синоптикът изуми всички с разкритие от миналото си и обяви защо се кефи на Милко Калайджиев

Репортерът-синоптик на " Нова телевизия " Николай Василковски направи забавни разкрития за живота си в предаването " На кафе " по " Нова телевизия ".

``
реклама

В началото той направи подарък на водещата Гала. " Това е вулканичен камък от Етна. Поверието е, че който го получи, ще отиде там. Пожелавам ти да го направиш, само че през лятото ", й сподели той, а водещата му отвърна, че преди време е ходила до вулкан, само че в Испания.



" Аз съм най-щастливият човек на света, откогато съм във Времето. Преди това множеството ми репортажи са били свързани с нещо сходно - включвал съм се от доста изключителни събития, свързани с аномалиите на времето и естествените бедствия. Обикновено с оператора Явор Бошняков си носим по една манерчица с ром и през 15 минути пием по една глътка, когато сме на сходни места и е студено ", изясни Василковски.



Той описа и разнообразни истории, свързани с работата му. След едно включване цяла седмица миришел на кал, откакто скочил в ефир във водата на Дунав. При наводнението в Бисер пък се разминал на сантиметри от проваляне в 3-метрова дупка.

В различен случай правил включване от язовира на Милко Калайджиев в Свиленград. Очаквал поп-фолк изпълнителят да пристигна като звезда - с някой тежък джип, но той пристигнал с Лада Нива и риболовен ботуши. " Той е доста огромен пич. Отношението му към нас беше ужасно, доста земен човек е и доста го почитам, макар че не чувам попфолк и неговите песни ", разясни той.



При отразяване на фестивал на парапланеристи пък се качил на тандемен полет, с цел да снима отвисоко. Инструкторът обаче решил да се качат доста нагоре, на Василковски му станало доста неприятно и почнал съществено да повръща.

Синоптикът, който се гордее, че е от Троян, има двама братя, с които доста се поддържат. Преди време брал ягоди на студентска бригада в Англия и до ден-днешен го боли кръстът от това прекарване.

Това, с което Ники шашна всички в студиото, бе разкритието за пристрастеността му да кара колело на дълги дистанции. " Карал съм от София до Троян, от Троян до Плевен, от Троян до Свищов. И то не с ново колело, а с много старичко, само че минало хиляди километри ", изясни едно от най-популярните лица на " Нова телевизия ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР