Репортерът на Господари на ефира Боби Ваклинов нищо чудно да

...
Репортерът на Господари на ефира Боби Ваклинов нищо чудно да
Коментари Харесай

Боби Ваклинов Взриви С Лично Признание

Репортерът на „ Господари на ефира ” Боби Ваклинов нищо чудно да си остане остарял ерген. Зевзекът по никакъв начин не се пласира добре в любовта и след серия от несполуки по тънката част отново е самичък. Боби обаче не приема това към този момент по този начин трагично, а се надява, че работата му ще му донесе по този начин мечтаното благополучие и разцвет.

„ След това щяло да остане време за семейство и връзки. „ Понякога си мисля, че в случай че не бях станал прочут още щях да съм непорочен. Силно се надявам, че женският интерес към мен не е единствено поради „ Господарите ”. Но пък, в случай че е единствено поради това, какво бух могъл да направя аз ”, признава си повелителят на „ Златния скункс ”. За негативите, които славата нанася на персоналния му живот, Боби към този момент знае добре.

Веднъж към този момент претърпя неудобството да изяснява на всички места какво се случва сред гаджето му и него, та са развалили годежа си. Това се случи преди две години, когато на върха на славата си благоевградчанина предложи брак на хубавицата Ивана. Двамата се срещнаха на работа, а по-късно бързо минаха към любовни връзки. Дори заживяха под един покрив, а Боби изиска ръката й от родителите й. Всичко изглеждаше като приказка, само че поради работата, напрежението и вниманието към връзката им двамата най-после решили да се разделят. Причината не били изневери или нова обич, а несходство в характерите.

Като пикантен македонец Боби постоянно избухвал пред годеницата си, която в един миг просто не издържала на това напрежение. Поставила му ултиматум да се промени, а той непосредствено й бил шута. Останал без половинка Ваклинов се замислил съществено за вероятностите си. В момента кариерата му в малкия екран вървяла цветущо. Музикалните му заложби също се оценявали високо, написа „Уикенд“. Вече имал няколко хитови дуета и даже го канели по участия в заведения, където взимал някои и различен лев. Всичко това обаче изглеждало бутафорно и въпрос на време било да втръсне на публиката. Тогава съществено го грозяла опасността да остане на улицата и да не може да си откри работа.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР