Репортерът на БНТ Галена Паскова е отличник на Българския червен

...
Репортерът на БНТ Галена Паскова е отличник на Българския червен
Коментари Харесай

Репортерът от България в 60 минути Галена Паскова бе отличена с награда от БЧК

Репортерът на Българска национална телевизия Галена Паскова е първенец на Българския червен кръст в Пловдив. Наградата ѝ беше връчена през днешния ден на специфична гала.

Историята на украинка учителка, която е бежанка от войната и става доброволка от БЧК-Пловдив е един от десетките репортажи за положителното, които Галена Паскова споделя в ефира на Българска национална телевизия. Отношението ѝ към всяка акция не остава небелязано от екипа на червенокръстците

" В програмата на Българска национална телевизия има място за положителните вести, тъй като те зареждат, стимулират и си мисля, че посредством ефира на публичната медия сме създали значително, с цел да дадем проект и на останалите хора да дойдат тук, да оказват помощ, тъй като БЧК е идея ", споделя Галена Паскова.

В Пловдив организацията награди донори и доброволци, които са помагали на БЧК при коронавирус пандемията, както и тези, които за застанали зад всички бежанци от военния спор в Украйна.

Златен орден получи шефът на БЧК Пловдив за редица благотворителни действия, които води. Всички наградени взеха решение да дарят паричните си награди назад на Червения кръст

Вижте повече в репортажа
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР