Репортерът-адвокат Жоро Игнатов не смята, че Сашко от Перник е

...
Репортерът-адвокат Жоро Игнатов не смята, че Сашко от Перник е
Коментари Харесай

Жоро Игнатов: Не вярвам в наивното обяснение за чудото на Сашко

Репортерът-адвокат Жоро Игнатов не счита, че Сашко от Перник е оживял безусловно самичък в гората в продължение на 8 денонощия.

Както стана ясно по-рано през днешния ден, издирването на 12-годишното момче приключи с хепи енд. Сашко бе открит край Радомир от делтапланеристи. Момчето е било босо, с леки охлузвания по краката, само че положително общо положение.

„ Цялата планина е мъчно проходима. Може да Ви спомагаме да се качите, само че се облечете с подобаващи облекла “. Това сподели пред публицисти един от мъжете, които откриха 12-годишния Александър. В същото време детето не е било добре екипирано, само че е оживяло и то цели 8 денонощия – без храна и вода.

„ Чудото “ стана откакто бащата разгласи, че дава премия от 100 000 лв. за откриването му. Щастлив съм, че Сашко е жив, само че нямам доверие в наивното пояснение, че планината е била майка за него. ", написа Игнатов във Facebook.

От прокуратурата оповестиха, че ще ревизират версията дали детето не е държано наложително, а да е пуснато през днешния ден поради оповестената от бащата парична премия от 100 000 лв..

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР