Репортаж по сигнал на зрител на NOVA. Потърси ни мъж

...
Репортаж по сигнал на зрител на NOVA. Потърси ни мъж
Коментари Харесай

Ватман с положителен тест за наркотици блъсна шофьор в София и избяга

Репортаж по сигнал на фен на NOVA. Потърси ни мъж от София, който пожела да остане неизвестен. Той описа, че на 3 ноември е бил участник в ПТП сред кола „ Пътна помощ " и трамвай. По думите му след злополуката ватманът се е държал извънредно нападателно и е избягал от мястото на случая.

След откриването на ватмана, идването на място на полицията и тестване за алкохол и опиати, се оказва, че полевият тест за дрога на лидера от градския превоз е позитивен.

„ Трамвай пристигна доста бързо откъм гърба. Бях втора кола и ми отнесе страничното огледало с рамката. След това ватманът спря, оправи си огледалото и си потегли. Когато настигнах трамвая, лидерът стартира да ми демонстрира неприлични жестове. Когато се прибрах в гаража ми извикаха КАТ, а по-късно стана ясно, че ватманът е с позитивен тест за опиати ", описа лидерът, който потърси екипа ни.

Той призна, че автомобилът му е застъпил релсовия път. „ Да, това е нарушаване от моя страна. Но имаше хора, които бяха компактно до тротоара. И в случай че трябваше да се престроя компактно в дясно - щях да отнеса главите на хората ", уточни лидерът.

От Министерство на вътрешните работи дадоха отговор на питане на NOVA като показаха, че имат сигнал за това произшествеи и позитивният тест за опиати на ватмана е позитивен.

„ Ватманът е решил, че няма вреди и по тази причина е траял по маршрута си. След известно време двамата „ още веднъж са се видели ", по този начин да се каже, и ватманът е схванал, че има някакъв проблем. След като се е прибрал в хранилище „ Красна поляна " самичък се е обадил на 112, с цел да пристигна КАТ да обработи случая. Установява се, че виновността е на лидера на репатрака. Но при тест за опиати се открива, че в кръвта на ватмана има остатъчно съществуване на амфетамини. Книжката му е отнета ", съобщи в ефира на „ Здравей, България " инж. Иво Василев,зам.-директор на " Столичен Електротранспорт " ЕАД.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР