Репликата възмути депутата от ГЕРБ Маноил Манев, който срази своя

...
Репликата възмути депутата от ГЕРБ Маноил Манев, който срази своя
Коментари Харесай

Започна Се От Рано Сутринта! Тотален Екшън В Ефира На Бтв, Хекимян Започна Да Заеква! За Всеобщ Потрес Изсипаха, Че Бойко Борисов Е

Репликата възмути депутата от ГЕРБ Маноил Манев, който съкруши своя конкурент поради погрешните му изказвания.

Не мисля, че е редно да се свърза убийството на предприемача Петър Христов с евопредседателството. По никакъв метод не бих го определил като политическо нападение. Това съобщи пред Би Ти Ви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

В предаването взе присъединяване и националният представител от Българска социалистическа партия Николай Цонков. " Тези убийства през последните дни в България са един доста огромен удар по страната ни. Ние постоянно сме казвали, че поддържаме ръководещите по отношение на европредседателството. Предложихме цели, които бяха признати от тях ", изясни той.

Между двамата породи спор по тематиката корупция. Николай Цонков изясни, че поради огромната корупция в страната приходите на хората са толкоз дребни.

Според Маноил Манев обаче опозицията би трябвало да внесе вота въз основата на обстоятелства и условия. " Ако този избор се внесе единствено поради политическия рейтинг, няма никакъв смисъл. Българска социалистическа партия приказва единствено с общи изрази ", недоволства представителят на ГЕРБ.

Николай Цонков разгласи, че край река Ропотамо, покрай Аркутино, една ловна хижа е направена на резиденция на Бойко Борисов. " Въпросът е по какъв начин е ремонтирана тази баса. Дадени са 2 млн. лева и е обществена загадка, че министър председателят върви там всяка събота и неделя ", уточни социалистът.

Коментарът на социалисти възмути Маноил Манев. " Така се вършат подправените вести. Казвате това в народен ефир и ще би трябвало да го докажете. Хвърляте в пространството клевети, общи приказки и подправени вести ", недоволства той.

" Вие сте депутат и хвърляте нелепости в ефир ", изригна депутатът от ГЕРБ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР