Репетиционната зала №13 в Младежкия дом във Варна ще бъде

...
Репетиционната зала №13 в Младежкия дом във Варна ще бъде
Коментари Харесай

Обновяват репетиционната зала в Младежкия дом във Варна

Репетиционната зала №13 в Младежкия дом във Варна ще бъде актуализирана, откакто Общинският детски комплекс получава финансиране в размер на 20 000 лева по Националната стратегия " Подкрепа за личностно развиване на децата и учениците “ на МОН, оповестиха от Общината.

Проектът планува закупуване на плътни завеси за стените, за основаване на естествена акустична среда, озвучителна техника за възстановяване на работата при осъществяване на танцовите постановки, закупуване на музикални принадлежности: пиано и акордеон за корепетиция и съпровод на танцовите и музикални школи.

В помещението за преобличане ще се слагат закачалки и дребни шкафчета за облекла за основаване на естествена и удобна среда за подготовка за подготовки. В залата ще работят по график пет организационно-педагогически форми, в които се образоват минимум 50 деца и възпитаници, оповестяват от ОДК – Варна.

Финансирането е по план " Изграждане на модерни условия за детско творчество, креативност и нововъведения посредством спектакъл, танци и музика под надпис " Заедно творим изкуство “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР