Репетициите за коронацията на крал Чарлз Трети са извършени и

...
Репетициите за коронацията на крал Чарлз Трети са извършени и
Коментари Харесай

Под риск е ключов момент от коронацията на Чарлз и Камила

Репетициите за коронацията на крал Чарлз Трети са осъществени и довършителните действия са в последния си стадий. Но един аспект от огромния ден не може да бъде следен и това е времето.

Изглежда, че в деня на събитието – тази събота, 6 май, в Лондон ще вали, а това ще повлияе на значим миг за кралското семейство. Има риск формалният полет на самолети над Бъкингамския замък да бъде анулиран вследствие на неприятното време , споделя английското издание.

Членовете на кралското семейство, в това число принцът и принцесата на Уелс и техните деца, би трябвало да се появят на дворцовия балкон, с цел да следят прелитащите самолети, в това число английската акробатична ескадрила „ Червените стрели “.

Метеорологичната работа обаче предвижда сиви облаци с дъждовни превалявания в събота следобяд, което може да повлияе на видимостта за водачите .

Новината провокира известно безпокойствие измежду кралските почитатели, че следователно появяването на балкона също може да бъде анулирана.

Въпреки това е повече от евентуално, без значение от времето, новите крал и кралица дружно със своето семейство въпреки всичко да поздравят разчувстваните тълпи от балкона на Бъкингам .

Полетът е основен миг от редица огромни кралски събития, в това число тържествата по случай юбилея на кралица Елизабет Втора. Известно е, че починалият монарх обича да следи този обред и беше видяна да показва самолетите на принц Луи от балкона през юни предходната година.

Вижте в галерията тук по какъв начин дребният Луи открадна вниманието, реагирайки на полета:
 Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената
В сряда Чарлз и Камила бяха видяни на подготовка за коронацията в Уестминстърското абатство , написа още. Двойката беше в приповдигнато въодушевление, усмихвайки се и разговаряйки с присъстващите, до момента в който към тях се присъединяваха принцът и принцесата на Уелс и трите им деца.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Освен най-голямото дете на Кейт и Уилям – принц Джордж , почетни пажове на краля по време на церемонията ще бъдат и внуците на Камила .

Прочетете повече ► 

Репетицията за коронацията е била изключително значима за принц Джордж, който получава достойнството да играе ролята на един от пажовете на дядо си. Той ще върви зад краля, носейки мантията му, до момента в който монархът влиза и излиза от абатството.

Междувременно Уилям ще коленичи пред татко си и ще се зарече да бъде негов „ заповедник на живота и тялото “ в единствен по време на церемонията жест на респект към кралската кръв по време на церемонията. Той също по този начин ще помогне кралят да бъде облечен в златна кралска тога – или тога, преди короноването му.
 Вековните обичаи, които крал Чарлз ще съблюдава или наруши при коронацията си  Вековните обичаи, които крал Чарлз ще съблюдава или наруши при коронацията си  Вековните обичаи, които крал Чарлз ще съблюдава или наруши при коронацията си  Вековните обичаи, които крал Чарлз ще съблюдава или наруши при коронацията си
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР