Реп. Вирджиния Фокс, R-N.C., председател на комисията по образование и

...
Реп. Вирджиния Фокс, R-N.C., председател на комисията по образование и
Коментари Харесай

Председателят на комисията по образование на Камарата на представителите изисква отговори след пещерите на Северозападния университет на анти-израелските агитатори

Реп. Вирджиния Фокс, R-N.C., ръководител на комисията по обучение и работна мощ в Камарата на представителите, изпрати писмо до водачите на Северозападния университет в петък, изисквайки отговори по отношение на съглашение, реализирано с анти-израелски пропагандатори.

В писмото Фокс афишира, че нейната комисия е почнала следствие на „ отговора на университета против антисемитизма и неуспеха му да отбрани еврейските студенти “. Тя изисква документи и известия по отношение на лагера и хипотетичните антисемитски произшествия, които са се случили в Northwestern след нападението на 7 октомври против Израел, в допълнение към други материали.

„ Имам съществени опасения по отношение на непрекъснатия крах на Northwestern в оправянето с антисемитизма “, написа Foxx.

Писмото идва, откакто висшите админи на Northwestern — в това число президентът Майкъл Шил — бяха изправени пред мощна рецензия по отношение на съглашението със студентски протестиращи за преустановяване н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР