Реновираният кралски имот в Уела предизвика напрежение в семейството на

...
Реновираният кралски имот в Уела предизвика напрежение в семейството на
Коментари Харесай

Кралски неволи: Уилям прецака краля с наем, накара го да си плаща за почивките в Уелс – Всичко за скандала)

Реновираният кралски парцел в Уела провокира напрежение в фамилията на Чарлз. Ако се доверим на слуховете, кралят към този момент ще си заплаща за отдих там. Решението на Уилям било изрично – щял да отдава баровското местенце чартърен. Въпреки че татко му и мащехата му Камила постоянно почивали в Уелс през лятото, най-малко в продължение на две седмици, обстановката доста скоро може да се промени.

Принцът считал да получава пари от красивата вила и твърдо се оповестил срещу това кралят да оставя багажа си на предпазване за през цялата година. Разговорът сред двамата по тематиката безпределно засегнал Чарлз, а концепцията да заплаща наем, по никакъв начин не му се понравила. В последна сметка обаче той се примирил с решението и от тук насетне в действителност щял да се бръква за удоволствието да се възползва от парцелите на фамилията.

Така обществото май ще би трябвало да одобри, че и в най-хубавите семейства накрая говорим за пари. Въпреки обстоятелството, че може да си разреши всичко, Уилям откри метод да попълня дупките в бюджета си с най-неочаквания вид. Идеята да обвържеш татко си да ти заплаща наем, не наподобява изключително рационална, поради че въпреки всичко на него дължиш всичко в приказния си живот.

 

 

Тагове: new принц Уилям крал Чарлз скандал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР