Рено Пирел е новият генерален мениджър на Рено Нисан България

...
Рено Пирел е новият генерален мениджър на Рено Нисан България
Коментари Харесай

Рено Пирел пое управлението на Рено Нисан България

Рено Пирел е новият общоприет управител на Рено Нисан България от 1 септември 2017. Той поема поста на Оливие Жан, който заемаше позицията през последните три години. Оливие продължава своята кариера като Оперативен шеф Groupe Renault за Белгия и Люксембург.

44-годишният Рено Пирел, е приключил Бизнес администрация в Есекс, Франция. След стаж в отдел Глобална реклама и образование като Маркетинг координатор за Renault Полша, той се причислява към Renault през 1999 година като заема разнообразни позиции в отделите Продажби и Маркетинг, в това число Продуктов управител Logan по време на лансирането на марката Dacia сред 2004 и 2007 година

След това, продължава кариерата си като Мениджър Маркетингови изследвания. Между 2009 и 2013, Рено е Маркетинг шеф Клиенти, виновен за CRM (Управление на връзката с клиенти), база данни и програмата за преданост MyRenault. През април 2013, Рено Пирел е назначен на позицията Директор Търговска гама Global Access, а по-късно, от 2015  до момента - новосъздадената позиция Продуктов маркетинг шеф.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР