РЕНО, Невада (AP) — Съдия от Невада одобри парично споразумение

...
РЕНО, Невада (AP) — Съдия от Невада одобри парично споразумение
Коментари Харесай

Семейство на британски турист сред 5-ма загинали при катастрофата с хеликоптер в Гранд Каньон през 2018 г. спечели споразумение от 100 милиона долара

РЕНО, Невада (AP) — Съдия от Невада утвърди парично съглашение от 100 милиона $ за родителите на английски екскурзиант, който беше измежду петима починали — в това число преди малко омъжената му брачна половинка — когато хеликоптер се разруши и избухна в пламъци в Големия каньон през 2018 година

Съгласно съглашението, утвърдено в Лас Вегас в петък, фамилията на Джонатан Удал, 31, ще получават 24,6 милиона $ от оператора на хеликоптера Papillon Airways Inc. и 75,4 милиона $ от френския му производител Airbus Helicopters SAS.

Адвокатът на фамилията, Гари С. Роб от Канзас Сити, Мисури, сподели, че те настоя изискванията на съглашението да бъдат оповестени обществено, с цел да се увеличи осведомеността по отношение на резервоарите за гориво на самолетите, които съгласно тях са склонни да се спукат.

„ Родителите споделят, че резервоарът за гориво е бил главно запалителна бомба “, сподели Роб пред Асошиейтед прес късно в понеделник.

Адвокатите на ответниците, Ерик Литъл от Airbus Helicopters Inc....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР