РЕНО, Невада. – ЕКСКЛУЗИВНО: Бившият капитан от армията на САЩ

...
РЕНО, Невада. – ЕКСКЛУЗИВНО: Бившият капитан от армията на САЩ
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Ветеранът от войната Сам Браун се зарича да даде резултат за американците, „смазани“ от политиките на Байдън след голяма победа

РЕНО, Невада. – ЕКСКЛУЗИВНО: Бившият капитан от армията на Съединени американски щати Сам Браун даде обещание да извърши резултати за американци, „ смазани “ от неуспехите на политиката на президента Байдън, първото му заричане след спечелването на първичните избори за Сената в решаващия изменчив щат Невада.

„ Вижте, това е явен сигнал че републиканците тук, в този щат, са обединени, освен зад президента Тръмп, само че и зад мен, с цел да се надигнем против Джо Байдън и Джаки Росен този ноември “, сподели Браун пред Fox News Digital в извънредно изявление единствено момент след оповестяването на конкуренцията. 

„ Американците се нуждаят от вяра. Жителите на Невада бяха смазани от политиката на Байдън. Те бяха подкрепени от Джаки Розен. И това е ослепителен триумф. Очакваме с неспокойствие да се надигнем един против различен и да реализираме резултат победа, от която жителите на Невада се нуждаят “, добави той.

Бившият капитан от армията на Съединени американски щати Сам Браун следи резултатите от изборите дружно със...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР