Рене Зелуегър винаги е била доста дискретна по отношение на

...
Рене Зелуегър винаги е била доста дискретна по отношение на
Коментари Харесай

Рене Зелуегър и как се развива връзката ѝ с 10-години по-младия Ант Анстед

Рене Зелуегър постоянно е била много дискретна във връзка с персоналния си живот и прочувствените си връзки. Въпреки това обаче, всички към този момент знаем за връзките ѝ с телевизионния водещ, дизайнер и художник Ант Анстед.

И това е по този начин, защото Анстед, за разлика от Зелуегър по никакъв начин не се въздържа и непрекъснато показва какъв брой влюбен е в своята половинка. Повече от година насам, той постоянно споделя сантиментални фотоси и видеа в Instagram профила си, на които театралничи щастливо редмом с актрисата.

Рене даже нееднократно е забелязвана в компанията на трите деца на Анстед, който той има от предходните си връзки. Което е показателно за близостта и равнището, до която е достигнала връзката сред двамата.

И очевидно в този момент е настъпил моментът за идната, напълно разумна освен това, стъпка в техните връзки. Според редица източици, актрисата и сътрудникът ѝ са решили публично да живеят дружно, а за задачата даже към този момент са закупили обща къща.

Пред People източник твърди, че те са разкрили " идеалния за тях дом " и че са доста щастливи от този факт. " Те прекарват доста време вкъщи. Сдържани са и ценят тихия фамилен живот, отвън светлината на прожекторите ", споделят още околните към двойката хора.

Слуховете за протичащото се бяха подсилени и от обстоятелството, че Ант е продал обичаното си имение Темпъл Хаус в Лагуна Бийч, Калифорния по-рано този месец. По всичко наподобява, че телевизионния водещ е подготвен да възнамерява бъдещето си с Рене. А същите източници настояват даже, че е подготвен даже и за брак, въпреки и да не " бърза доста с нещата ".

53-годишната Рене Зелуегър и 44-годишният Ант Анстед се срещат малко повече от година. срещат на снимачната площадка на поредицата на Discovery - Celebrity IOU: Joyride. Преди това Анстед е женен за Кристина Хол от която има тригодишен наследник Хъдзън. Двете му по-големи деца са от предходен брак, завършил през 2017 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР