Renault ще се опита да продължи това което постигна с

...
Renault ще се опита да продължи това което постигна с
Коментари Харесай

Нов градски електромобил от Renault

Renault ще се опита да продължи това което реализира с Twizzy с представянето на два нови електрическия автомобил от сходен вид с имената Duo и Bento. Двете коли ще дебютират по време на ревюто в Париж, което стартира след няколко дни и ще бъдат налични за поръчка през 2023 година за пътническия модел и 2024 година за товарния Bento.



Двата модела на процедура са идентични като платформа и задвижване и наподобяват като еволюция на познатото Twizzy, което е на пазара от 2012 година. Промени откриваме в дизайна на светлините, които употребяват LED технология, както и броните, които са с нов дизайн. Двата модела са издигнати върху тръбна структура с пластмасови панели. Дължината е към 2.43 метра, ширината 1.3 метра, а височината 1.46 метра. Товарният Bento може да се похвали с малко по-големи размери заради своята специфичност.



Интериорът е оптимално банален с две седалки при Duo и една при Bento. Таблото е във формата на кутия с няколко екрана и място за смарт телефон. Колата почиства един от най-големите проблеми отбелязвани при Twizzy, а точно неналичието на прозорци. Освен тях, двата модела разполагат още с въздушна възглавница и до 700 литра багажен размер при Bento.



Задвижването се обезпечава от електромотор върху задната ос, който разрешава оптималната скорост от 80км/ч. Батерията е с неразбираем потенциал, само че е задоволителна за пробег от 140 километра, до момента в който зареждане от три часа от домакински контакт обезпечава спомагателни 90 километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР