Renault представи бюджетен седан с име Taliant, който е предназначен

...
Renault представи бюджетен седан с име Taliant, който е предназначен
Коментари Харесай

Помните ли Renault Symbol? Ето го неговия наследник

Renault показа бюджетен седан с име Taliant, който е предопределен за турския пазар. Тази кола е позиционирана като правоприемник на модела Symbol, който беше известен и у нас преди години. Съдейки по данните на формалния уеб страница на Renault, цените за автомобила стартират от 179 900 турски лири (17 500 евро по настоящия обменен курс).

Иновацията е построена на платформата CMF-B. Очаква се в бъдеще тази архитектура да се употребява и за модели на Lada. Автомобилът получава предно окачване вид McPherson и полунезависимо задно окачване. Размерът на седана е съпоставим с европейската Dacia Logan от трето потомство.
 Помните ли Renault Symbol? Ето го неговия правоприемник

В гамата мотори има еднолитров мотор с мощ 65 конски сили. Също по този начин на клиентите се предлага турбомотор с 90 конски сили. В допълнение, седанът има АГУ версия със 100 конски сили.

В главната версия Taliant е оборудван с климатик, система за спешно прекъсване и радио с USB и Bluetooth. Полезните варианти включват още електрически прозорци, камера за назад виждане, 8-инчова мултимедия и датчици за паркиране.
 Помните ли Renault Symbol? Ето го неговия правоприемник

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР