Renault Master E-Tech получи нова версия, която не променя нищо

...
Renault Master E-Tech получи нова версия, която не променя нищо
Коментари Харесай

Електрическият бус на Renault получи нова батерия и вече изминава над 200 километра

Renault Master E-Tech получи нова версия, която не трансформира нищо по визията на товарния бус, само че пък за сметка на това прибавя близо 70% повече пробег спрямо предходния модел. Френският бус към този момент може да измине до 203 километра с едно зареждане, което е със 120 километра повече от това на неговия предходник.
`Електрическият

При стартирането на Master E-Tech на пазара, бусът бе оборудван с дребна 33кВч батерия, заимствана от Zoe, а през 2019 година бе показана и нова трансформация с по-голяма 52кВч батерия, също взета на заем от дребния градски модел. През миналата година от Renault оповестиха, че Master E-Tech ще изминава над 200 километра, а в този момент от компанията публично пуснаха обновената версия на пазара.
`Електрическият

Новата батерия тежи 350 кг и е със същите размери като по-малката 33кВч батерия. По този метод бусът резервира товарното си пространство непроменено, което е извънредно значимо за марката и клиентите. Освен батерията, значима роля в усъвършенствания пробег имат и опцията за регнеративно прекъсване, гумите с ниско противодействие и усъвършенстваният Еко режим. Новата батерия може да се зарежда от 20 до 80% в границите на 90 минути от 22кВ зарядна станция или за 10 часа от общоприет домакински контакт. Задвижването се обезпечава от електромотор със 78 конски сили и 210 нютон метра въртящ миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР